Home / Ghid Practic / Asa se asorteaza Chelsea Boots – 5 Variante de a purta acest Model de Cizme

Asa se asorteaza Chelsea Boots – 5 Variante de a purta acest Model de Cizme

botine barbati

Daca in aceasta iarna vine vorba de cizme, nu au voie sa lipseasca din discutie Cizmele “Chelsea Boots”.Aproape orice Brand pune la dispozitie acest model de cizme, fiind purtate de majoritate vedetelor si Influenceri-lor din lumea modei.Va voi prezenta cateva modalitati de asortare a cizmelor Chelsea Boots in zezonul rece.Veti vedea ca vor fi multe lucruri interesante de descoperit.De fapt Chelsea Boots sunt niste cizme “finute” si elegante, insa ele pot arata foarte bine si daca fac parte dintr-un Look mai casual sau chiar dintr-un Ripped-Look. Cel mai bine ar fi sa recurgeti la pielea intoarsa deoarece arata mult mai robusta si ofera Look-ului o tenta de “finete”. Cine prefera  pielea neteda ar trebui sa se orienteze dupa un model cu un aspect de “uzura” pentru a se potrivi la aceasta  tinuta.

Sursa Foto: @andreadenver3

Chelsea Boots merg de minune si la o tinuta Edgy-Look. Este foarte de effect jocul de culori dintre Cizme si fular. Acest joc de culori poate fi pus in valoare de asemenea prin combinarea la alegere si prin asortarea la alte piese vestimentare (asortarea nu trebuie sa fie neaparat cu fularul).

Se pot asorta cizmele cu paltonul. Paltonul poate fi purtat descheiat oferind o nota de lejeritate. In fotografie voi exemplifica varianta de asortare a cizmelor la fular:

Sursa: nastymondays.tumblr.com

Stilul Biker este aproape predestinate pentru Chelsea Boots. La un Outfit complet in negru sau cu accente de negru, cizmele se pot potrivi perfect. Pielea intoarsa sau pielea neteda cu aspect de “uzura” vor da tinutei o nota mai “rock” sau de stil “biker”. Pe de alta parte, niste cizme din piele lucioasa, cu un aspect impecabil, vor oferi tinutei elegant si o vor face mai chic.

Sursa: @magic_fox

Chelsea Boots se preteaza foarte bine si pentru a pune in valoare si o tinuta simpla. Jeansi si  tricou, jeansi si camasa sau pantaloni cu pulover ar fi doar cateva exemple.

In concluzie, aceste cizme sunt cele mai potrivite la tinutele simple de toamna-iarna.

Sursa: @kostawilliams

Normal ca se poate si mai chic: Chelsea Boots merg si la costum sau la un Outfit mai sobru si mai festiv.

In acest caz merg cel mai bine cizmele din piele neteda, lustruite ca la carte, perfect si care au un aspect lucios, ca si nou.

Sursa: @kostawilliams

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 1 =