Home / Ghid Practic / Asortarea Sosetelor La Barbati

Asortarea Sosetelor La Barbati

Sosete Barbati

Azi as dori sa va surprind cu un articol foarte interesant din seria postarilor “Ghid Practic”. Cu totii cunoastem acel moment cand ne trezim dimineata iar dupa toaleta personala luam in graba o pereche de sosete din dulap, ne imbracam mai departe, sorbim un ceai in graba in timp ce ne pregatim pentru o noua zi de munca. Pana aici toate bune, totul pare sa faca parte din rutina zilnica. dar cand ne incaltam constatam o problema: sosetele nu se potrivesc deloc cu pantofii si cu restul tinutei. Exact printr-o astfel de situatie am trecut si eu iar aceasta experienta m-a facut sa ma gandesc la Blogul meu si la utilitatea postarii unui articol pe aceasta tema.

Clar ca oricine are cateva perechi de sosete negre sau gri, bluemarin si inca alte cateva perechi la care in unele zile nu se poate decide. 🙂

Probabil ca o mare parte din voi nu sunteti foarte preocupati de asortarea sosetelor dar cateva ponturi pentru o asortare corecta vor fi o distractie si va vor ajuta sa faceti si o impresie buna.

Incercati sa va uitati pe strada si prin magazine, cat de mult si creativ contribuie sosetele la compunerea unei tinute de bun gust.

La multe branduri sunt consacrate sosetele cu dungi late, in doua culori. Aceste sosete in doua culori ar putea inbunatati foarte mult intregul Outfit si ar rezolva problema cu “sosetele plictisitoare”. Daca nu va plac din cauza faptului ca ar fi prea colorate, puteti recurge si la sosetele intr-o singura culoare, o culoare care se regaseste in Outfitul vostru.

Concret, de exemplu, daca purtati un tricou rosu simplu la o pereche de blugi, niste sosete rosii vor arata foarte bine. Normal ca nu este recomandat sa exagerati in ceea ce privesc culorile, dar la un cardigan simplu de culoare gri si la o pereche de jeansi veti putea asorta o pereche de sosete verzi. 🙂

Asta va face ca tinuta sa fie foarte de efect si sa nu fie deloc plictisitoare.

La alte culori ar trebui sa fiti atenti sa ramaneti aproximativ in acelasi ton de culoare. Va fi de evitat o pereche de sosete verzi purtate la un tricou verde si alte asortari de acest gen. Astfel totul devine prea colorat iar sosetele vor “distruge” totul.

Si la sosetele cu model sau cu dungi ar trebui sa fiti atenti sa existe minim o culoare care deja se regaseste in tinuta voastra iar a doua culoare sa fie pe cat posibil o culoare neutra, ca de exemplu: albastru si alb sau negru si albastru. Va rog evitati combinatiile cu rosu, mov (lila) sau rpz (pink) pentru ca asta ar duce la un Outfit mult prea colorat si la asocierea cu un Clown sau cu un Ou de Paste. 🙂

Distractie placuta la asortarea sosetelor!

Sursa Foto: Pinterest.com