Home / Ghid Practic / Asortarea Bleumarinului

Asortarea Bleumarinului

Asortarea Bluemarinului

În acest articol ne vom ocupa mai detaliat de modul în care putem asorta culoarea bluemarin (denumirea “navy” este foarte des folosită). Acest ton de albastru este unul cu totul deosebit.

Este o culoare de bază foarte flexibilă şi care oferă foarte multe modalităţi de a fi purtată.

Navy se poate purta în aproape orice combinaţie, de aceea poate fi folosit aproape la fel de frecvent ca şi negrul, griul sau albul.

În acest articol vom aborda combinaţiile dintre navy si alte culori. Precum am precizat şi mai sus, bleumarinul se poate asorta aproape la orice culoare.

 

Bluza Bleumarin

Bleumarinul se poate purta in aproape orice combinatie, de aceea poate fi folosit aproape la fel de frecvent ca si negrul, griul sau albul.

In acest articol vom aborda combinatile dintre Navy si alte culori. Precum am precizat si mai sus, Navy se poate asorta aproape la orice culoare.

De vreme ce acest ton de albastru este unul neutru, este cu mult mai uşor să-l asortăm cu alte culori neutre decât cu unele culori ţipatoare, care sunt întâlnite în majoritatea cazurilor mai degrabă la mărcile excentrice şi la “High-Fashion Labels”.

Deoarece am vrea să privim toate variantele mai îndeaproape, am structurat acest articolul în trei părţi:

Asortarea culorilor închise cu alte culori închise, asortarea  culorilor închise cu cele deschise si asortarea culorilor închise cu alte tonuri de culori mai ţipătoare.

în toate cele trei cazuri, navy este favoritul în ce priveste partea “Închisă”.

Asortarea Culorilor Închise cu alte Culori Închise:

Aici avem cele mai simple variante de asortare. Bleumarinul se asortează foarte bine cu alte culori închise. În acest caz cu siguranţă nu vor aparea greşeli de asortare.

Asortările dintre bleumarin si negru, gri închis, verde olive, maro închis sau vişiniu, vor arăta întotdeauna foarte bine.

Este clar faptul că nu vor fi folosite contraste foarte mari.

Un Outfit reuşit poate fi pus în valoare prin micile detalii si prin accesorii. O tinută reusită poate implica şi armonizarea culorilor dintre şosete si tricou sau prin asortarea genţii la pantofi şi la nasturii de la palton sau de la geacă.

De obicei culorile inchise conferă un efect de elegant, de aceea şi outfitul rezultat prin asortarea lor va fi mai degrabă unul chic, smart casual decât unul sport. Cine preferă acest stil, ar putea arunca o privire si pe site, unde se găsesc  articole vestimentare de o calitate foarte bună si la preţuri foarte accesibile.