Home / Ghid Practic / Așa se asortează Chelsea Boots – 5 Variante de a purta acest Model de Cizme

Așa se asortează Chelsea Boots – 5 Variante de a purta acest Model de Cizme

botine barbati

Dacă șn aceasta toamnă vine vorba de cizme, nu au voie să lipseasca din discutie Cizmele “Chelsea Boots”. Aproape orice Brand serios pune la dispozitie acest model de cizme, fiind purtate de majoritate vedetelor si Influenceri-lor din lumea modei.Vă voi prezenta câteva modalitati de asortare a cizmelor Chelsea Boots în zezonul rece.Veti vedea ca vor fi multe lucruri interesante de descoperit. De fapt Chelsea Boots sunt niște cizme “finuțe” si elegante, insă ele pot arăta foarte bine si daca fac parte dintr-un Look mai casual sau chiar dintr-un Ripped-Look. Cel mai bine ar fi să recurgeti la pielea intoarsa deoarece arată mult mai robust si oferă Look-ului o tentă de “finețe”. Cine prefera  pielea neteda ar trebui sa se orienteze după un model cu un aspect de “uzura” pentru a se potrivi la aceasta  tinută.

Sursa Foto: @andreadenver3

Chelsea Boots merg de minune si la o tinuta Edgy-Look. Este foarte de efect jocul de culori dintre cizme si fular. Acest joc de culori poate fi pus in valoare de asemenea prin combinarea la alegere si prin asortarea la alte piese vestimentare (asortarea nu trebuie sa fie neapărat cu fularul).

Se pot asorta cizmele cu paltonul. Paltonul poate fi purtat descheiat oferind o notă de lejeritate. In fotografie voi exemplifica varianta de asortare a cizmelor la fular:

Sursa: nastymondays.tumblr.com

Stilul Biker este aproape predestinat pentru Chelsea Boots. La un outfit complet negru sau cu accente de negru, cizmele se vor potrivi perfect. Pielea intoarsă sau pielea neteda cu aspect de “uzura” vor da tinutei o notă mai “rock-ish” sau de stil “biker”. Pe de altă parte niste cizme din piele lucioasă, cu un aspect impecabil, vor conferi ținutei eleganță și o vor face mai chic.

Sursa: @magic_fox

Chelsea Boots se pretează foarte bine și pentru a pune in valoare si o tinută simplă. Jeanși și  tricou, jeansi si camasa sau pantaloni cu plovăr ar fi doar cateva exemple.

În concluzie, aceste cizme sunt cele mai potrivite la tinutele simple de toamnă-iarnă.

Sursa: @kostawilliams

Normal că se poate și mai chic: Chelsea Boots merg și la costum sau la un outfit mai sobru si mai festiv.

În acest caz merg cel mai bine cizmele din piele netedă, lustruite ca la carte arătând perfect si care au un aspect lucios, ca și nou.

Sursa: @kostawilliams